, , ,

Karin & Kristian – Brastad

bröllopsfotograf boshuslän

Ett riktigt sommarbröllop, mitt i den svenska sommaren. Med några få moln på himmelen och en strålande sol. Ibland ska man allt ha tur när man planerar ett utomhus-bröllop.

Karin och Kristian hade denna tur. Inte nog med att de har varit ihop under nästan 10 år, men på olika kontinenter. Dagarna innan bröllopet regnade det. Men som sagt, ibland ska man ha tur

De båda möttes i Boston, när de båda gick på collage. Hösten 2005 blev de ett par, precis i samma veva om Karin flyttade tillbaka till Stockholm. Men kontakten hölls och i december 2013 friade Kristian under en promenad i Boston.

Så i början av augusti blev det ett bröllop, med vigsel utomhus, drinkar på terrassen och middag i inhyrt tält i trädgården på Karin’s pappas gård. Med en massa gäster kom från England, USA och Sverige. Och så jag då.

Ett hur stort tack som helst Karin och Kristian för att jag fick vara med under ert bröllop!

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslänbröllop i bohuslänbröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslänbröllop i bohuslänbröllop i bohuslän bröllop i bohuslän bröllop i bohuslän

Bröllopsfotograf Bohuslän

Datum: 1’e augusti 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Bohuslän, Bryllup, Vigsel, Wedding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *