,

Embla & Arvid – Hjo

På midsommaraftonen så gifte sig Embla och Arvid. Vigsel och fest hölls på Stampens kvarn i Hjo, ett ställe jag gärna återvänder till (hint hint, alla bröllopspar ;-)) Riktigt mysigt, perfekt för denna typ av bröllop. Allt man behöver för ett lyckat bröllop finns inom gångavstånd (krypavstånd också, om så behövs :-)).

Detta var min andra borgerliga vigsel och jag börjar tycka om den mer och mer. Det går snabbt (även om Embla och Arvid valde en något längre variant) och man får verkligen vara med så att man inte missar något. Himskans kul om man frågar mig

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Hjo

2 comments on “Embla & Arvid – Hjo

  1. Riktig fine bilder!

  2. Man tackar och bockar Nu hoppas jag bara att det blir lika bra bilder den 3’e augusti också

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *