Mollösund by the sea

Mollösund är en inte helt oäven plats på jorden. Passade på och tog en tripp dit när jag ändå spenderade större delen av påsken ute på Orust. Och naturligtvis så fick kameran åka med.

När jag var där så lyste frånvaron av sommarturisterna rätt rejält. Ibland mötte jag några tappra själar som tagit sig ut i solskenet (det blåste lite småkallt ändå :-)) Men till sommaren kan jag tänka mig att det är fullt av folk. Kanske till och med “knôkat” på krogarna nere vid hamnen. Tror det kan vara rätt skönt att sitta och ta en öl eller två nån sommarkväll nere på Mollösunds Wärdshus eller på Kvarnen Kök & Bar.

~Mattias

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *