Skip to content

bröllopsfotograf herrljunga

Hejsan!

Jag ser att ni är på jakt efter en bröllopsfotograf i Herrljunga! Så passande, för det är ju precis det jag är! Så än en gång, hejsan och välkommen hit Hoppas det här blir början på ett fantastiskt äventyr tillsammans!

Mitt namn är Mattias Andersson och jag fotograferar bröllop. Genom åren har jag fotograferat strax över 70 bröllop, alla unika sitt sätt. För det finns verkligen inget bröllop som är det andra likt. Och det är väl just detta, att alla bröllop är unika, som gör mitt jobb fantastiskt roligt. Plus att man får se en messa underbara platser!

Jag utgår från Alingsås men fotograferar bröllop över hela Sverige. Min stil är dokumentär och jag jobbar uteslutande i naturligt ljus “on location”. Tänk lite mersom det var”, inga konstlade eller stylade bilder. Mitt mål är att i bilder berätta historien om dagen Ni gifte er. Jag vill fånga de små och de stora ögonblicken.

Tänker ni på samma sätt som jag så får ni gärna ta en en titt på mina Tidigare bröllop.

För mig finns det inget för stort eller för litet bröllop. Så går ni i giftastankar och söker en bröllopsfotograf (vilket ni som sagt verkar göra för annars hade ni nog inte hittat till den här sidan ) så hör av er till mig.

Exempelvis genom enkelt litet mail till

info(at)brollopsfotografen.net

Skulle ni inte höra något från mig under de närmaste dagarna, kolla i er skräppostmapp.

Bröllopsfotograf Herrljunga

Back To Top