Skip to content
foto: cole roberts på nordica photography

Jag heter Mattias Andersson, är 48 år gammal och bor i Magra, strax utanför Sollebrunn, strax utanför Alingsås. Fick en liten försenad “40-års-kris” och köpte ett hus ute på landet för lite drygt 6 år sedan.

2010 fotograferade jag mitt första bröllop och sedan dess har lite drygt 130 brudpar hamnat framför min kamera.

Jag arbetar uteslutande on-location med naturligt ljus. Är baserad i Göteborg med omnejd men kan naturligtvis resa om så önskas. Det är bara kul att få se nya platser. Bröllop ute på landet är helt klart högst upp på både önskelistan och topplistan över Tidigare bröllop.

Mina bilder kan väl närmast beskrivas som dokumentär, inte konstlade utan mer “som det var”. Tänk lite mer svensk stil än pråligt amerikanskt med massa tillrättalagda bilder  Men meningen med bilderna är att ni ska känna igen er själva. Det är ni som bestämmer! Här kan ni förresten se vad jag använder för utrustning.

Under Priser & Kontakt så får ni lite mer information om hur ni kan kontakta mig för ett framtida samarbete. Ser fram emot att få höra från er.

Tack på förhand och tack för  besöket!

**********

Lite tips inför en eventuell bröllopsfotografering med mig.

Var avslappnad. Är man avslappnad så blir saker och ting mycket roligare och bilderna blir bättre.
Öva på poser. Det är alltid bra att öva framför en spegeln innan, ta reda på vad man har för bra fotografiska vinklar. En till fördel med detta är att man har fler idéer vid fototillfället.
Våga fråga. Innan du fotograferas, maila alla frågor du har. Det finns inga dumma frågor. Det är dumt att inte fråga!
Berätta. Berätta vad du har för idé med fotograferingen och vad du vill ha ut av den. Berätta för mig vad du gillar för foton (skicka gärna över länkar om du kan).  Berätta om du har några egna idéer.
Klädvårdsrulle. Se till och ha hela rena kläder. Det ser bättre ut på bild än orena kläder!

Back To Top