Skip to content

2013 års bröllopsfotosäsong

2013 års bröllopsfotosäsong drar för min del igång i morgon. Då bär det av till Västra Tunhems kyrka där Josefine och Carl kommer att gifta sig. Jag kommer vara där för att ta porträtt och vigselbilder. Kommer bli riktigt kul att få stifta bekantskap med en, för mig, ny kyrka. Googlade lite förut för att försöka hitta nya bilder innifrån kyrkan. Det fanns inte jättemånga direkt. Lite synd kan jag tycka.

I övrigt så ser det småljust ut för återstoden av årets månader. Nu börjar paren hör av sig inför sommarens bröllop och för min del så har en del heldagsförfrågningar kommit in. Extremt kul kan jag lova. Det är på just heldagar som man har störst chans att få till det där lilla extra.

Mitt mål för 2013 är att få fotografera fler bröllop än 2012, vilket var 6 st faktiskt. Det ser ut som om detta mål är inom hyfsat räckhåll, 2 bröllop är redan klara Sen har jag lärt mig att det finns bröllopspar som av olika anledningar väljer att boka en bröllopsfotograf strax innan själva bröllopet (mycket bröllop där :-)). Så var det förra året och jag ser väl ingen anledning till att samma sak inte kommer hända i år.

Med lite tur så kommer 2013 bli ett riktigt bra fotoår

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top