Skip to content

2014 års bröllopsfotosäsong ser ljus ut

I december förra året skrev jag ett litet inlägg om att 2014 års bröllopspar hade börjat höra av sig. Och i skrivandets stund har jag fått den stora äran att få dokumentera 10 brudpars stora dag i bilder. Ett 11’e par kommer höra av sig inom några dagar.

Min sommar-resa i skrivandes stund kommer att gå från Kinnekulle och Karlsborg uppe i norr till Kinna i söder. Och däremellan kommer Trollhättan, Marstrand och Göteborg att besökas. Hur kul som helst kan jag lova!

När maj månad tar sig början drar min bröllopsfoto-säsongen igång. I april kommer jag åka runt i Västergötland för att träffa brudpar (några har jag redan träffat), reka fotoplatser, se till att allt är så väl förberett som det bara går. Och jag kan lova att när det väl smäller så kommer jag njuta nått så in i jägarn!

Förra året fotograferade jag på 10 “egna” bröllop och var med som assistent på 4 st. Sammanlagt har jag fotograferat 25 st bröllop. Så man böjar så smått få in rutinerna för hur man får till en lyckad fotografering. Min bocka-av-innan-bröllop-lista från förra året har fått några nya punkter med saker man inte vill missa. Bilen har också fått en dos av sån där nödvändig bilservice. Ett av objektiven som spökade lite i höstas har lagats.

Just nu känns saker och ting riktigt bra!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top