Skip to content

2014 så här långt

Denna min fjärde säsong som bröllopsfotograf har så här långt flutit på över förväntan. Den började redan första helgen i maj för att därefter fortsätta under i stort sett varje helg, med några få undantag. Riktigt, riktigt kul! Har fått se några platser som jag gärna återvänder till för fler bröllop i framtiden. Faktum är att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får besöka en massa underbara platser man aldrig annars hade fått se.

Förfrågningar inför höstens bröllop har börjat dyka upp i inboxen, likaså förfrågningar inför nästa år (vissa är verkligen ute i god tid ). I skrivandets stund har jag 9 bröllop kvar i år varav det sista är på nyårsaftonen. Bland annat blir det en liten färd upp mot Smögen/Kungshamn, kan bli riktigt coolt om vädret är med oss. Sen får jag återvända till Åminne bruk i Värnamo. Ser verkligen fram emot det återseendet Trollhättan kommer också besökas, likaså Orust och Göteborg. Och Dalsland! Hur kul som helst!

Hur som haver, nedan kan ni se ett litet sammandrag över “mina” bröllop så här halvvägs in i säsongen. Några är lite kortare tidsmässigt, några lite längre. Men lika kul har det varit varje gång man får äran att vara med som fotograf

bröllop göteborg

Emmy & Martin – Göteborg

bröllop karlsborg

Ulrika & Klas – Karlsborg

bröllop kinnekulle

Sara & Filip – Kinnekulle

bröllop trollhättan

Marie & Johan – Hjärtum

bröllop kinna

Angelica & Tomas – Kinna

bröllop trollhättan

Anna & Viktor – Prässebo

bröllop vänersborg

Eva & Henric – Vänersborg

bröllop kinna

Anne & Christian – Kinna

bröllop marstrand

Therese & Viktor – Marstrand

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top