Skip to content

Bröllop i Lundsbrunn

Bröllop i Lundsbrunn är himskans trevligt att få vara med på. Denna gång hade jag äran att få vara med Hanna och Jon gifte sig. Och vi fick en riktigt bra dag tillsammans. Solen sken, fåglarna kvittrade och alla var så där goa och glada som man är på ett bröllop.

Så extremt stort tack, Hanna och Jon, för att jag fick äran att vara med under ert härliga bröllop!

/Mattias

Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn Bröllop i Lundsbrunn

Bröllop Lundsbrunn

Datum: 5’e augusti 2022

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto Lundsbrunn, Bröllopsfotograf Lundsbrunn, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top