Skip to content

Bröllopsfoto under 2014

Ja, nu märks det att brudparen börjat söka efter sin bröllopsfotograf. Det kommer in fler och fler förfrågningar i inkorgen, vilket naturligtvis är jättekul! Och det gäller bröllop på vitt spridda ställen, från Smögen i norr, genom Trollhättan och Göteborg ner till Kinna. Med en liten avstickare i Alingsås. Så det kan kanske bli lite av en västsvensk resa under helgerna nästa sommar

3 brudpar har dessutom mer eller mindre bokat upp mig och ett fjärde har sagt kanske Jämfört med den här tiden förra året så är det ett rätt rejäl ökning. Så årets slit (fel ord egentligen men jag kommer inte på något bättre just nu) med 14 bröllop, har verkligen betalt sig. Ska villigt erkänna att var lite småjobbigt ibland, speciellt då jag inte hade någon semester alls från mitt vanliga jobb (för att göra en lång historia kort så bytte jag jobb i våras, köpte en till kamera för min slutlön och fotade bröllop istället för att vara ledig).

Under 2014 så siktar jag naturligtvis på att fotografera ännu fler bröllop. Kanske lyckas jag, kanske inte :-) Att fotografera bröllop är ju något av det absolut roligaste jag vet!

Men det har onekligen börjat rätt bra. Ser verkligen fram emot 2014!

_MG_2816

 bröllopsfotograf göteborg

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top