Skip to content

Saba & Tim – Göteborg

Saba och Tims bröllop i Trädgårdsföreningen är min hitintills mest internationella bröllopsfotografering, gästerna kom verkligen från när och fjärran En kom exempelvis från Singapore, en annan från England. En tredje var från Göteborg. Brudparet själva bor i Stockholm.

Återigen assisterade jag Johan och det blev ett par timmar bakom kameran denna höstdag i oktober. Solen lyste med sin närvaro och det var mer eller mindre en fröjd att vandra runt i Trädgårdsföreningen timmen innan bröllopet. Så många vackra höstfärger på en och samma plats, helt underbart.

Trädgårdsföreningen i Göteborg är verkligen perfekt för att ha sitt bröllop i. Det går att hitta lite mer avskilda platser även om turisterna rumlar runt längs grusgångarna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

saba_tim_1saba_tim_2saba_tim_3saba_tim_4saba_tim_5saba_tim_6

Bröllopsfotograf Göteborg

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Göteborg, Bröllop Göteborg, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Back To Top