bröllop i värnamo

Säger bara Åminne bruk i Värnamo… Jädrans vilket perfekt ställe för ett bröllop. Helt otroligt häftigt, underbart för en bröllopsfotograf. Gjorde det helt klart enklare att vara igång i nästan 18 timmar (är det heldag så är det :-))

Jag fick chansen att åka iväg till det här sköna stället när Loke Roos från Photorealistica behövde ha en second shooter. Ibland är det bra att vara 2 fotografer, man täcker mer och fler vinklar. Min främsta uppgift var att bevaka brudgummen, Kristoffer, när bruden, Stina, gjorde sig i ordning inne i Värnamo. Sen passade jag på att ta lite bilder under porträttsessionen.

Jag älskar verkligen när jag får vara med under hela dagen, från förberedelserna till brudparets första dans (som brudpar då :-)).  För det är först då man kan fånga den nervösa känslan innan vigseln, första kyssen, kramarna, tåren i ögat under pappans tal. Och den där knasiga dansen strax innan läggdags.

Att få jobba med Loke var väldigt givande och med lite tur så ska jag nog kunna ta med en del av erfarenheterna till bröllopssäsongen 2014.

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamo

Bröllopsfotograf Värnamo

Datum: 31’a augusti 2013

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Värnamo, Åminne bruk, Bryllup, Värnamo, Vigsel, Wedding

Leave A

Comment

October 8, 2013
Coola bilder!
Reply
Bröllopsfotograf Mattias Andersson
October 8, 2013
Tackar
Reply
[…] se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och […]
Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.