Skip to content

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

bröllopsfotograf göteborg

Tusen tack för alla dina fina bilder!! Vi är så nöjda! – Karin & Kristian


Varmt välkommen till Bröllopsfotograf Mattias Andersson. Jag utgår från Alingsås men tar uppdrag över hela Sverige. Jobbar uteslutande i naturligt ljus “on location” och har en, som det brukar heta, dokumentär stil. Mitt mål är alltid att försöka fånga alla små och stora ögonblick som sker under ett bröllop.
När jag fotograferar ett bröllop så försöker jag vara “flugan på väggen” istället för bröllopets mittpunkt. Mina bilder kan väl närmast beskrivas som dokumentär, inte konstlade utan mer “som det var”. Tänk lite mer svensk stil än pråligt “amerikanskt” med en massa tillrättalagda bilder

– Bröllopsfotograf – Vigselfotograf – Bryllupfotograf – Hääkuvaaja – Gifting Ljósmyndari –

– Swedish Wedding Photographer –

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Himskans kul!

En annan kul sak är att vare sig man varit med och “bara” tagit porträtt eller varit med under 17 timmar för en heldag så har man åkt hem med ett leende på läpparna. Och jag hoppas att brudparen känt på samma sätt. För jag tror att genom att ha kul tillsammans så kan vi ta de där magiska bilderna vi alla vill ha.

Bilderna som man kan 25 år senare titta på och minnas tillbaka till den där Stora dagen. När man återigen får uppleva den där knasiga dansen bästa kompisen gjorde precis innan det var dags att gå och lägga sig. Eller återigen få känna den där nervösa känslan innan vigseln. 

Eller den första dansen som gifta.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Back To Top