Skip to content

Bröllopsfotograf på Ven

bröllopsfotograf ven

Semester på Ven (Hven) kan verkligen rekommenderas. Under en liten mikro-semester på 4 dagar, inklämd mellan sommarens alla bröllop, åt och drack man en massa gott. Och gjorde så lite som möjligt Som en i sällskapet sa: Man borde börja sin semester här för man varvar verkligen ner med en gång.

Men 2 cykelturer fick man ändå tummen ur att genomföra För egen del så var det ett antal år sedan man cyklade senast. Man vinglade lite i början, sen gick det bättre.

Under en av cykelturerna hamnade man till slut vid St Ibbs kyrka, en kyrka med anor från 1200-talet. Från kyrkan har man har en fantastiskt vacker utsikt ut över sundet mot Danmark. Någonstans läste jag också att den här kyrkan är den som används flest gånger för bröllop i Landskrona kommun. Ganska lätt att förstå för Ven är helt otroligt vackert, perfekt för bröllop. Och nu när man cyklat runt ön så har man sett mååånga fina platser för bröllopsporträtt

Funderar ni på att gifta er på Ven och letar efter en bröllopsfotograf, hör av er till mig på genom formuläret på Info & Kontakt. Så får vi se om det blir ett gemensamt äventyr på Ven eller inte!

bröllop på ven bröllop på ven bröllop på venbröllop på venbröllop på ven bröllop på venbröllop på ven bröllop på venbröllop på ven bröllop på venbröllopsfotograf venbröllop på ven bröllop på ven bröllop på ven

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top