Skip to content

Nääs slott

Jag har en dröm. Eller ja, jag har rätt många drömmar, men en av dem är att få fota ett bröllop på Nääs slott. Det hade varit grymt kul få göra! Om vigseln sen hade skett i Skallsjö kyrka (som ligger på gångavstånd från Nääs slott) så hade glädjen varit i det närmaste total I den kyrkan tog man bland annat sin konfirmation. Men det är förvisso ett tag sedan… Rätt lång tid sedan nu när jag tänker efter

Tillbaka till slotter då. Ja, här finns en mängd variation på passande miljöer för porträtt och liknande. Du har öppna fält, lummiga skogsdungar och vackra alléer. Allt inom gångavstånd. Att fånga alla vackra ögonblick på bild hade inte varit “gôrsvårt” (jättesvårt på rikssvenska :-)).

Ta en titt på min Portfolio och se om mina tidigare jobb faller er i smaken. Under Priser & Kontakt ser ni hur ni får kontakt med mig och annat smått och gott.

naas_slott

På den här gamla ångbåtsbryggan har det tagits många bröllopsporträtt

Här finns lite info för den som vill veta mer om att ha sitt bröllop på Nääs Slott.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top