Skip to content

Sitter och redigerar bilder för glatta livet

Bilder från helgens bröllop på Thorskogs slott. Är väl i stort sätt klar med urvalet av bilder, det som återstår är finputsningen. Och fotoalbumet, förstås. Plus en överraskning till brudparet…

Nu till helgen så har jag, som det ser ut just nu i alla fall, säsongens näst sista bröllop. Kommer åka upp till Stenungsund för porträtt- och vigselfotografering. Vädermässigt så ser det halvbra ut. Sol, moln och duggregn. Vi får se hur mycket av det som stämmer just där vi kommer vara. Men av någon anledning så får jag för mig att hur vädret än blir så kommer eventuella problem att lösa sig…

Nu när jag tänker efter så är helgens bröllop det sista för säsongen. Bröllopet som så att säga är sist (sett till datumen i alla fall) har med mig på gästlistan Så det ska kanske inte räknas egentligen. Fast jag kommer ändå ha med mig båda kamerorna och väskan kommer vara fylld med objektiv och minneskort

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top