Skip to content

Trip till Österlen

I oktober så bestämde jag mig för att ta lite semester (min enda semester i år faktiskt) och åka ner till Österlen. Jag var där 2011 och blev rätt fascinerad över området. Det är ju helt otroligt vackert där nere!

Och det visade sig vara mer eller mindre lika vackert en gråmulen lördag i november. Vette tusan vad det är, men något där nere gör att jag mer än gärna åker tillbaka. Med stor sannolikhet kommer jag åka dit nästa år också. Och året därpå. Om någon planerar ha sitt bröllop på Österlen och behöver ha en fotograf, hör av er!

Brösarps backar fick bli första stoppet på resan (om man bortser från min lilla tankning i Tomelilla då). Jag var rätt ensam där kan man säga De flesta åkte rätt snabbt förbi.

brosarp

Men jag kan väl säga att jag var bara glad för det. Hela goa Brösarps backar för en själv är få förunnade! Om än under en gråmulen novemberdag…brosarps_backar

 Bröllopsfotograf Österlen

This Post Has One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top