Skip to content

Workshop med Nordica Photography

Måndagen den 8’e oktober var en dag som jag hade sett fram emot i dryga halvåret. Det var måndagen då jag skulle möta grabbarna bakom Nordica Photography för en Two-on-One workshop uppe i Stockholm. Det blev till att vakna vid 0400-tiden, åka iväg till Landvetter för att ta flyget upp. Landade vid 0700-tiden, workshopen började 0800.

Första “pratet” om den här workshopen skedde faktiskt i början av december 2011, men det var i februari som det så att säga tog fart. Jag fick säga vad jag ville ha ut av workshopen, vad som jag tyckte att jag behövde få veta mer om inom bröllopsfotografering. De ordnade till en agenda för dagen och ställen att vara på.

Så här med facit i hand så får jag väl säga att den här workshopen uppfyllde allt jag ville. Och en hel del till Kul att få se och lära sig av 2 riktiga proffs och se hur det kan gå till “bakom kuliserna”. Kan verkligen rekommendera andra fotografer att ta chanser och träffa de här 2 herrarna om era vägar korsas.

Modeller för dagen var Johanna och Jouni Hietanen, 2 finländska bröllopsfotografer.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top