Skip to content

Andrea & Robin – Hönö

bröllopsfotograf göteborg

Andrea och Robin fick ett härligt skärgårdsbröllop när de gifte sig i mitten av maj. Vädret visade upp en av sina bättre sidor och allt liksom bara funkade precis så som man ville.

Vi möttes upp ute vid Öckerö Maritime Center (perfekt ställe för den som vill ha festlokal och hotell inom gångavstånd) där båda 2 gjorde sig i ordning. Ersdalens naturreservat fick sen ett besök (så härligt med det öppna havet i bakgrunden) och vigseln följde därpå. Den hölls förövrigt i Öckerö nya kyrka.

Efter vigseln bar det av till Hönö Klåva för en liten rundtur i en gammal vacker Morris Minor. Vi passade samtidigt på att ta lite fler bilder.

Extrremt stort tack Andrea och Robin för att jag fick vara med under den här helt underbara dagen!

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf GöteborgBröllopsfotograf Göteborg

Bröllopsfotograf Göteborg

Datum: 15’e maj 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Göteborg, Bryllup, Göteborg, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top