Skip to content

Susan & Dag Thomas – Thorskogs slott

Det är alltid lika kul att få fotografera ett bröllop på Thorskogs slott. Denna gång fick jag vara med när Susan och Dag Thomas från Norge gifte sig. Kollegan och jag var med från tidig lunch till middagen och allt som hände där emellan. Det blev bilder från förberedelserna, vigseln och en omgång porträtt efter med brudparet samt deras nära och kära.

Jag älskar verkligen när jag får vara med under hela dagen, från förberedelserna till brudparets första dans (som brudpar då :-)). För det är först då man kan fånga den nervösa känslan innan vigseln, första kyssen, kramarna, tåren i ögat under pappans tal. 

enkelt och äkta – inga stela leenden

s_t_1 s_t_2 s_t_3 s_t_4 s_t_5 s_t_6 s_t_7 s_t_8 s_t_9 s_t_10 s_t_11

Bröllop Thorskogs slott

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Thorskogs slott, Bröllop Thorskogs slott, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 4 Comments

Back To Top