Skip to content

Erik & Lena – Landvetter

Den 31’a juli 2010 gifte sig Lena och Erik i Landvetter kyrka. Jag fick tillsammans med min kollega förtroendet att föreviga denna dag. Vi började med att ta porträttbilderna vid Råda Säter i Mölnlycke. Sen bar det iväg till Landvetter kyrka för vigsel. Det här var mitt första bröllop som jag fotograferade på och det var allt lite nervöst till en början. Men när man väl blev lite “varm” i kläderna så gick allt mycket lättare

Efter vigseln åkte brudparet med häst och vagn till festlokalen, Hembygdsgården i Mölnlycke. Och om jag inte minns helt fel så festades det loss rätt bra, ända in på småtimmarna

enkelt och äkta – inga stela leenden

l_e_1 l_e_2 l_e_3 l_e_4 l_e_5 l_e_6 l_e_7 l_e_8

Bröllopsfotograf Landvetter

This Post Has One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top