Skip to content

Lovisa & Rasmus – Källdalen

För 2 helger sedan så gifte sig Lovisa och Rasmus i Onsala kyrka. Jag var med som assistent till Johan och tillsammans tillbringade vi dryga 14 timmar med att fotografera så mycket det bara gick. Vi tog porträtten innan vigseln. Sen fotade vi under vigseln (färre bilder än vanligt dock då prästen inte ville att man fotograferade under vigseln), utanför kyrkan och efter det bar det iväg till festen som hölls på Källdalens, där brudgummens föräldrar driver en ekologisk trädgård.

Många bilder blev tagna och här är några av de jag tog under dagen. Jag älskar verkligen när jag får vara med under hela dagen, från förberedelserna till brudparets första dans (som brudpar då :-)).  För det är först då man kan fånga den nervösa känslan innan vigseln, första kyssen, kramarna, tåren i ögat under pappans tal. Och den där knasiga dansen strax innan läggdags.

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg bröllopsfotograf falkenberg

Återigen, stort tack till Lovisa och Rasmus för att vi fick vara med under denna fantastiska dag

Bröllopsfotograf Falkenberg

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Falkenberg, Bröllop Falkenberg, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top