Skip to content

Johanna och Dimitri – Borås

bröllopsfotograf borås

Bröllop det gamla regementet i Borås var inget man tänkte sig skulle ske när man för 23 år sedan vandrade runt på stället, iklädd gröna kläder. Och varje gång man gick utomhus skulle kepsen på.

Men, det är nya tider nu. Regementet är omgjort till företagscenter och bostadsområde. Och i mitten av området, i den gamla mässen, ligger Hüttner på Mässen. Det var på den restaurangen som vigsel och fest hölls. Det var där vi först möttes upp för att nästan direkt åka till Pickesjön för att ta porträtten (i den sjön har man vadat en gång med ett gevär strax över vattenytan).

Stort stort tack Johanna och Dimitri för att jag fick vara med under ert bröllop!

Enkelt och äktainga stela leenden

bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf boråsbröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf boråsbröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf boråsbröllop boråsbröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllop boråsbröllop borås bröllop boråsbröllop boråsbröllop borås bröllop boråsbröllop boråsbröllop borås bröllop boråsvigsel boråsvigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel boråsvigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel boråsvigsel borås vigsel boråsvigsel boråsvigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås

Bröllopsfotograf Borås

Datum: 27’e maj 2017

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Borås, Bryllup, Vigsel, Wedding, Bröllop Borås

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top