Skip to content

Christina och Mika – Ed

Bröllopsfotograf Dalsland

Jag tycker om att köra bil. Speciellt till ställen man inte varit på tidigare (inte som jag kommer ihåg i alla fall :-)) Ed i Dalsland är ett sådant ställe. Och det var i Ed som Chrsistina och Mika gifte sig.

Jag fick äran att vara med och ta bröllopsporträtten och även resan upp var lång (och hem igen), var den helt klart värt tiden.

Så stort tack Christina och Mika för att jag fick vara en del av ert bröllop!

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Dalsland Bröllopsfotograf Dalsland Bröllopsfotograf Dalsland Bröllopsfotograf Dalsland Bröllopsfotograf Dalsland

Bröllopsfotograf Dalsland

Datum: 13’e juli 2019

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Dals-Ed, Bröllopsfotograf Dalsland, Bröllop Dalsland, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top