Skip to content

Ulrika & Klas – Karlsborg

Bröllopsfotograf Karlsborg

Karlsborgs fästning i Karlsborg, Sveriges reservhuvudstad. Platsen där Ulrika och Klas hade valt att ha sitt bröllop på. Mitt första bröllop där men förhoppningsvis inte det sista. Fästningen är ju full av underbara ställen att fotografera ett vackert brudpar på! Bland annat har vi ju Vanäs fyr, strax öster om fästningen. Fantastiskt vacker plats!

Vigseln hölls i Garnisonskyrkan och man kan väl säga att det fanns gott om plats att röra sig på. Kyrkan är byggd för att bland annat agera som plenisal för regering och riksdag i orostider. Jag tycker om när jag kan röra mig någorlunda fritt i kyrkan.

Efter vigseln, medan gästerna roade sig med mingel, åkte vi runt till några olika ställen inne och utanför i fästningen för att ta porträttbilderna. Och jag får nog säga att jag blev rätt nöjd med det som vi åstadkom tillsammans.

Tackar och bockar för att ni lät mig få vara med under dagen

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg Bröllopsfotograf Karlsborg

Bröllopsfotograf Karlsborg

Datum: 17’e maj 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Karlsborg, Bryllup, Karlsborg, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top