Skip to content

Maria & Gustav – Stockenäs

Bröllopsfotograf Mellerud

Stockenäs strax öster om Mellerud, vid Vänerns strand – en fantastiskt vacker plats. Det var där som jag fick det stora nöjet att fotografera när Maria och Gustav skulle gifta sig. Och ännu en gång så kändes det som att man var någonstans vid havet, Vänern är stooor

Eftersom Maria inte var riktigt klar när jag dök upp så började vi med att fotografera Gustav och Axel, dagens bestman (och bror till Gustav). Vi fick ett gäng härligt avslappnade bilder med en hel del “hyss” (tänk lite Dressmann-reklam ). Och när Maria sen var klar så fortsatte vi på samma tema. Inte ett spår av eventuell stress inför det faktum att man inom några timmar är man och hustru. Helt underbart För mig som fotograf var det mest bara att åka med på färden och fånga så mycket som möjligt.

Kyrkan för dagen var Klöveskogs kyrka, byggd av traktens egna snickare mellan åren 1930-1934. En trevlig liten kyrka, ljus och väldigt vacker. Kyrkan byggdes förresten som ett komplement till Grinstads kyrka som ligger några kilometer bort. Under vigseln så fick vi höra riktigt bra versioner av You’re the inspiration av Chicago och Benny Anderssons specialkomponerade låt till Kronprinsessan Victorias bröllop – Vilar glad. I din famn.

Ett hur stort tack som helst Maria och Gustav för att jag fick vara med under den här dagen!

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf MellerudBröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf MellerudBröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf MellerudBröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf MellerudBröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud Bröllopsfotograf Mellerud

Bröllopsfotograf Mellerud

Datum: 20’e september 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Mellerud, Bryllup, Mellerud, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top