Skip to content

Linda & Andreas – Stenungsund

Gôtt, bra väder! tänkte jag när jag satte mig i bilen för att åka upp till Stenungsund för att fotografera bröllopet mellan Linda och Andreas. Och jo, hela vägen upp kantades av mer eller mindre bra väder. Lagom mycket sol, inget regn. Rätt perfekt fotoväder…

Men när jag steg ur bilen och packat upp sakerna så kände jag hur de första dropparna började falla. Och så där höll det på. Lite uppehåll, lite regn. Så det var bara till anpassa sig och passa på att ta porträtten när det inte regnade allt för mycket.

Det var förresten länge sen jag skrattat så mycket under en fotografering. En hel del sköna kommentarer fälldes då och då. Typisk Ucklum-folk fick jag veta

En annan riktigt kul sak var överraskningen som dök upp inne i kyrkan. Casper Janebrink stod för skönsången! Av brudens reaktion så var det inget hon hade väntat sig. Det var till och med så att en tår av glädje dök upp i mitt öga också

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Stenungsund

Back To Top