Skip to content

Stine & Marius – Thorskogs slott

Thorskogs slott får nog sägas vara ett av mina favoritställen att fotografera bröllop. Slottet är otroligt vackert och hela miljön runtomkring andas bröllop och fest. Sen gör det ju inget att personalen är förbaskat trevlig och hjälpsam

Så när Stine och Marius hörde av sig med en förfrågan om jag var tillgänglig för att fotografera deras bröllop blev svaret självklart! JAA!

I början av augusti så skedde det. Stine och Marius sa Ja till varandra. I en mörk men mysig Jägarsal på Thorskogs slott (strömmen gick när det började åska). Men det var i stort sätt bara då, strax innan och under vigseln, som det regnade. Resten av dagen förflöt i, som så ofta sommaren 2013, med solen som sällskap.

Jag älskar verkligen när jag får vara med under hela dagen, från förberedelserna till brudparets första dans (som brudpar då :-)). För det är först då man kan fånga den nervösa känslan innan vigseln, första kyssen, kramarna, tåren i ögat under pappans tal.

Jättetack Stine och Marius för att jag fick vara med under den här dagen!

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slottbröllop thorskogs slott

Bröllop Thorskogs slott

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top