Skip to content

Johanna & Tobias – Sjuntorp

bröllopsfotograf trollhättan

Här nere på västkusten får man räkna med att vinter inte alltid är vinter. Oftast känns det mer som en extra lång höst (fast ibland får man skrapa rutorna på bilen).

Johanna och Tobias hade ett önskemål för porträtt-sessionen. Och det var att vi tog några av de här mer gammaldags porträtten. Ni vet, ett sånt som era föräldrar tog när de gick till ortens fotograf. Så jag köpte vitt bakgrundspapper och en ställning att sätta upp det hela på (bakgrundspapprets längd är ungefär 3,7 m så den gick från bakrutan till framrutan i min bil). Sen tog vi några fler bilder utomhus innan vi åkte iväg till Gärdhems kyrka.

Ett litet tips för er som hittar den här blogposten. Vill ni ha igång dansgolvet under festen, dra då igång Cotton Eye Joe med Rednex så löser sig resten av sig självt

Stort tack Johanna och Tobias för att jag fick vara med under er stora dag!

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf trollhättanbröllopsfotograf trollhättanbröllopsfotograf trollhättanbröllopsfotograf trollhättanbröllopsfotograf trollhättanbröllopsfotograf trollhättanbröllopsfotograf trollhättanbröllopsfotograf trollhättanvigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkavigsel gärdhems kyrkabröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättanbröllop i trollhättan

Bröllopsfotograf Trollhättan

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top