Skip to content

Anette & Joakim – Vänersborg

Nästintill perfekt väder fick Anette och Joakim på dagen för sitt bröllop. De flesta hade säkert sagt perfekt väder, strålande sol och få moln på himlen. Men som den bröllopsfotograf man är så vill man ju helst ha lite fler moln på himlen, lite mer skugga. På Jakobs ö i parken Skräcklan så lyste skuggan med sin frånvaro Precis som när vi tog lite pre wed-bilder i slutet av april. Fast då hade träden inte fått några löv. På den här korta tiden så var det som att komma till ett helt nytt ställe.

Vi rörde oss också lite  “inåt land” (30 meter kanske) och då fick jag det som jag ville ha, skugga. Inne bland träden i parken fick jag ljuset jag sökte efter. Ljuvligt, typ En damm fick leka lite bakgrund.

Efter Skräcklan så fick även Hagaparken i Vänersborg ett besök av oss. Den parken verkar finnas i himskans många städer, i den här staden passade den perfekt för bröllopsporträtt. Många variationsmöjligheter. Grönt och fint. Då blir man som fotograf både nöjd och glad kan jag lova

Förresten… Vänersborgs kyrka hamnar nog på en top 3-placering över mina favoriter över kyrkor-att-fota-en-vigsel-i. Stor, ljus, gott om plats. Precis som jag vill ha det.

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Vänersborg

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top