För några veckor sedan så tog jag “modet” till mig och skapade ett fotoalbum på ett för mig nytt ställe. Fördelen med detta trycker, jämfört med stället som jag testat med tidigare, är att jag kan göra allt i ett och samma program. Workflow är ett populärt uttryck och man kan väl säga att det här passar mitt workflow perfekt.

Sen att bilderna är ett nöje att titta på gör ju inte saken sämre direkt. Naturliga färger, bra svärta, bra papper, stadig “ram” etc. Det finns en nackdel dock. Det tar lite tid innan boken dyker upp då den skickas från USA…

Leave A

Comment

Niiikon
March 17, 2013
Testa dessa böcker... http://fotoklok.se/lay_flat supersnygga!
Reply
Mattias Andersson
March 21, 2013
Har redan testat fotoklok Snygga som sagt men lite bökiga att göra.
Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.