Skip to content

Min nya leksak

Köpte en Microsoft Surface RT för ett tag sedan. Har varit lite lätt småsugen på den ända sedan den utannonserades förra året. Men det dröjde till mitten av februari innan de dök upp i svenska affärer. Och nån vecka senare dök den upp på mitt soffbord…

Tanken med den här plattan är bland annat att ha med den när jag träffar kunder. Att på ett enkelt sätt kunna visa upp mina bilder är ju rätt trevligt. Sen att det medföljande (men avtagbara) tangentbordet gör det enklare att skriva ner önskemål från kunderna ser jag inte direkt som en nackdel. Plus att den väger betydligt mindre än en bärbar dator. Det gör å andra sidan de flesta surfplattor

Microsoft Surface RT

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top