Skip to content

Vinterbröllop i Vänersborg

Bröllopsfotograf Vänersborg

Ett riktigt vinterbröllop, med snö för en gångs skull Hör till ovanligheterna här på västkusten. Här är det mer eller mindre sällsynt att snön ligger kvar en längre tid (även om det har hänt). Istället blir det en grå slask-massa som letar sig in överallt.

Kanske är därför det är lite halvt om halvt ovanligt med bröllop på vintern här nere. Man vet aldrig vad det blir för väder.

enkelt och äkta – inga stela leenden

Vänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaBröllopsfotograf Vänersborgbrollopsfotograf_vanersborg_0008Vänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaVänersborgs kyrkaBröllopsfotograf VänersborgBröllopsfotograf VänersborgBröllopsfotograf VänersborgBröllopsfotograf VänersborgBröllopsfotograf VänersborgBröllopsfotograf Vänersborg

Vinterbröllop i Vänersborg

Vinterbröllop, Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Vänersborg, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top