Skip to content

Bröllopsfotograf Alingsås – Gräfsnäs – Emelie och Jesper

bröllop alingsås

Ibland behöver jag inte köra nån längre sträcka för att få äran att ta bröllopsporträtten. Den här gången tog det runt 10 min så var jag framme vid Gräfsnäs slott där Emelie och Jesper hade sitt bröllop.

Lite småkul kuriosa också. De hade vigseln i Erska kyrka vid Sollebrunn. En kyrka som jag är döpt i

Jättestort tack Emelie och Jesper för att jag fick vara med under ert bröllop!

bröllop alingsås bröllop alingsås bröllop alingsås bröllop alingsås

Bröllopsfotograf Alingsås

Datum: 8’e augusti 2020

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Alingsås, Bröllop Alingsås, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top