Skip to content

Bröllopsfotograf Göteborg – Högsbo – Johanna och Ellen

bröllop göteborg

I början av augusti gifte sig Johanna med sin Ellen i Högsbo kyrka i Göteborg. Jag fick den stora äran att få vara med på ett litet hörn och ta bröllopsporträtten Precis nedanför kyrkan finns ett litet grönområde där vi höll till, innan det blev dags för mig att styra bilen hemåt.

Stort stort tack Johanna och Ellen för att jag fick vara med under ert bröllop!

bröllop göteborg bröllop göteborg bröllop göteborg bröllop göteborg

Bröllopsfotograf Göteborg

Datum: 1’a augusti 2020

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Göteborg, Bröllopsfoto Göteborg, Bröllop Göteborg, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top