Skip to content

Susanna & Anders – Landvetter

Susanna och Anders tog kontakt med mig i januari i år. Några veckor senare träffades vi för första gången för ett litet förutsättningslöst möte om en eventuell bokning. Med mig hade jag, förutom ett glatt humör, en fotobok jag gjorde i höstas. Sen hade jag fotat 2 gånger i Landvetter kyrka tidigare (får nog ändå ses som en fördel). Så 3 dagar senare var jag bokad

Månaderna gick och den stora dagen närmade sig. I maj möttes vi igen för att ta lite pre-wed-bilder. Gunnebo slott fick agera bakgrund. Samma slott som fick agera bakgrund på Susanna och Anders bröllopsdag Den här gången med något fler turister rumlandes omkring oss

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Landvetter

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Landvetter, Bröllop Landvetter, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top