skip to Main Content

Susanna & Anders – Landvetter

Susanna och Anders tog kontakt med mig i januari i år. Några veckor senare träffades vi för första gången för ett litet förutsättningslöst möte om en eventuell bokning. Med mig hade jag, förutom ett glatt humör, en fotobok jag gjorde i höstas. Sen hade jag fotat 2 gånger i Landvetter kyrka tidigare (får nog ändå ses som en fördel). Så 3 dagar senare var jag bokad

Månaderna gick och den stora dagen närmade sig. I maj möttes vi igen för att ta lite pre-wed-bilder. Gunnebo slott fick agera bakgrund. Samma slott som fick agera bakgrund på Susanna och Anders bröllopsdag Den här gången med något fler turister rumlandes omkring oss

enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Landvetter

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top