Skip to content

Bryllup – Hällsnäs herrgård

I början av april fick jag en förfrågan om den 13 juli var ledig i kalendern. Efter några mail fram och tillbaka så slutade det med att jag blev bokad.

Så i mitten av juli månad så fick jag det stora nöjet att fotografera det här goa norska parets bröllop (bryllup på norska för den oinsatte) ute på Hällsnäs, vackert beläget strax vid sjön Gröen (Landvettersjön).

Jag älskar verkligen när jag får vara med under hela dagen, från förberedelserna till brudparets första dans (som brudpar då :-)).  För det är först då man kan fånga den nervösa känslan innan vigseln, första kyssen, kramarna, tåren i ögat under pappans tal. Och den där knasiga dansen strax innan läggdags.

Tack för att jag fick vara eran bröllopsfotograf!

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborg

Bryllopsfotograf Hällsnäs

Datum: 13’e juli 2013

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Göteborg, Bryllup Hällsnäs, Bröllop på Hällsnäs, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top