Skip to content

Karolina & Kristijan – Vänersborg

bröllopsfotograf trollhättan

Bröllopsporträtt vid ett vattenfall är inte direkt vardagsmat. Men det Karolina och Kristijan hade reket lite innan och hittat det här vattenfallet. Och nu vet jag också vart det ligger Jag åker mer än gärna dit med ett nytt brudpar framför kameran!

Vigseln skedde i Katolska kyrkan i Trollhättan. Inför en stor skara gäster sa de 2 Ja till varandra :-) Efteråt bar det av till Quality Hotel i Vänersborg för en rejäl fest. Men då drog jag mig tillbaka för hemfärd till Partille igen.

Hur stort tack som helst Karolina och Kristijan för att ni lät mig få vara med på den här härligt speciella dagen!

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan

Bröllopsfotograf  Trollhättan

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Trollhättan, Bryllup, Trollhättan, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top