Skip to content

Jessika & Anders – Ljungskile

Bröllopsfotograf Uddevalla

Uddevalla kyrka är en ny favorit bland alla kyrkor man har besökt genom åren. Stor rymlig och framför allt bra upplyst! Stora fönster som släppte in en massa ljus. Perfekt för en bröllopsfotograf Och det var alltså i den här kyrkan som Jessika och Anders valde att ha sin vigsel, bland annat till tonerna av River Flows In You, skriven av Yiruma, framför av dottern Sara.

Restaurang Lyckorna brygga i Ljungskile var också en riktigt trevlig nykomling. Kan rekommenderas för de som söker en festlokal runt Uddevalla-området. Man blev, milt uttryckt, mätt efter middagen. Som ni kan se på en av bilderna nedan så var det en rejäl portion som hamnade på tallriken. Inte alls dumt Speciellt när maten smakade himskans gott också!

Hur som haver. Här kommer ett litet urval av bilderna som togs när detta sköna brudpar blev man och hustru.

Jättestort tack Jessika och Anders för att man fick vara med under ert härliga bröllop!

enkelt och äkta – inga stela leenden

brollopsfotograf_uddevalla-1 brollopsfotograf_uddevalla-2 brollopsfotograf_uddevalla-4 brollopsfotograf_uddevalla-6 brollopsfotograf_uddevalla-7brollopsfotograf_uddevalla-8 brollopsfotograf_uddevalla-9 brollopsfotograf_uddevalla-11brollopsfotograf_uddevalla-12 brollopsfotograf_uddevalla-14 brollopsfotograf_uddevalla-15 brollopsfotograf_uddevalla-17 brollopsfotograf_uddevalla-18 brollopsfotograf_uddevalla-20 brollopsfotograf_uddevalla-22 brollopsfotograf_uddevalla-23 brollopsfotograf_uddevalla-25brollopsfotograf_uddevalla-27 brollopsfotograf_uddevalla-28 brollopsfotograf_uddevalla-30 brollopsfotograf_uddevalla-31 brollopsfotograf_uddevalla-33 brollopsfotograf_uddevalla-36 brollopsfotograf_uddevalla-38 brollopsfotograf_uddevalla-39 brollopsfotograf_uddevalla-41brollopsfotograf_uddevalla-42 brollopsfotograf_uddevalla-43 brollopsfotograf_uddevalla-45brollopsfotograf_uddevalla-48 brollopsfotograf_uddevalla-47brollopsfotograf_uddevalla-50 brollopsfotograf_uddevalla-52 brollopsfotograf_uddevalla-53 brollopsfotograf_uddevalla-54brollopsfotograf_uddevalla-56brollopsfotograf_uddevalla-58 brollopsfotograf_uddevalla-60brollopsfotograf_uddevalla-63 brollopsfotograf_uddevalla-64 brollopsfotograf_uddevalla-66 brollopsfotograf_uddevalla-68 brollopsfotograf_uddevalla-69 brollopsfotograf_uddevalla-71brollopsfotograf_uddevalla-72 brollopsfotograf_uddevalla-73 brollopsfotograf_uddevalla-74 brollopsfotograf_uddevalla-75brollopsfotograf_uddevalla-77 brollopsfotograf_uddevalla-78 brollopsfotograf_uddevalla-81 brollopsfotograf_uddevalla-83 brollopsfotograf_uddevalla-85brollopsfotograf_uddevalla-87 brollopsfotograf_uddevalla-88 brollopsfotograf_uddevalla-89 brollopsfotograf_uddevalla-91brollopsfotograf_uddevalla-92 brollopsfotograf_uddevalla-94 brollopsfotograf_uddevalla-95 brollopsfotograf_uddevalla-96brollopsfotograf_uddevalla-98 brollopsfotograf_uddevalla-100 brollopsfotograf_uddevalla-102 brollopsfotograf_uddevalla-103

Bröllopsfotograf Uddevalla

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Uddevalla, Bryllup, Uddevalla, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top