, ,

Karolina & Kristijan – Vänersborg

bröllopsfotograf trollhättan

Bröllopsporträtt vid ett vattenfall är inte direkt vardagsmat. Men det Karolina och Kristijan hade reket lite innan och hittat det här vattenfallet. Och nu vet jag också vart det ligger Jag åker mer än gärna dit med ett nytt brudpar framför kameran!

Vigseln skedde i Katolska kyrkan i Trollhättan. Inför en stor skara gäster sa de 2 Ja till varandra :-) Efteråt bar det av till Quality Hotel i Vänersborg för en rejäl fest. Men då drog jag mig tillbaka för hemfärd till Partille igen.

Hur stort tack som helst Karolina och Kristijan för att ni lät mig få vara med på den här härligt speciella dagen!

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan bröllopsfotograf trollhättan

Bröllopsfotograf  Trollhättan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *