Skip to content

Kristina & Johan-Emil – Onsala

I slutet av juli gifte sig Kristina och Johan-Emil i Onsala Kyrka. Jag var med som second shooter (assistent på svenska) till Johan och fotade kompletterande bilder, mest under vigseln och festen (som hölls i Onsala Herrgård). Fast naturligtvis så passade jag på att ta lite bilder under porträttsessionen.

Dagen började förövrigt med ett rejält skyfall. När jag åkte ner till Onsala från Partille hade 2 körfält på den norrgående sidan av E6’an stängts av då vattnet inte hade hunnit försvinna. Och väl nere i Onsala kom det mer regn. Fick ta fram paraplyet för att undvika att dränka kamerorna.

Men lagom till Kristina och Johan-Emil dök upp för porträttfotograferingen försvann de flesta molnen och solen tittade fram igen. Som så många gånger förut sommaren 2o13 Och resten av dagen förflöt i sällskap av solens varma sken.

Här har ni förresten några fler bilder som jag tog.

enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf kungsbackabröllopsfotograf kungsbackabröllopsfotograf kungsbackabröllopsfotograf kungsbackabröllopsfotograf kungsbackabröllopsfotograf kungsbacka

Bröllopsfotograf  Kungsbacka

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Kungsbacka, Bröllop Kungsbacka, Bryllup, Vigsel, Wedding

Jag brukar säga att en av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får äran och nöjet att få komma till platser man aldrig annars skulle ha fått se. Eller höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Ulricehamn, till Vänersborg, till Kinnekulle, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg.

Himskans kul!

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

This Post Has One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top